როგორ მოვამზადოთ აჯიკა 

შემადგენლობა: 
1) წითელი ბულგარული წიწაკა
2) 10-15 მწარე წიწაკა
3) 300-400 გრამი ნიორი
4)ძმარი,მარილი,შაქარი-გემოვნებით

მომზადება: 
ბულგარული წიწაკა, მწარე წიწაკა,ნიორი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავუმატოთ მარილი, შაქარი, ძმარი გემოვნებით და მიღებული მასა გავაჩეროთ 2 დღე-ღამე.

გაზიარება:

დატოვეთ თქვენი კომენტარი

პოლიტიკა

საზოგადოება

ეკონომიკა

სამართალი

მსოფლიო

მოზაიკა

მედიცინა

კულინარია

akhalitaoba.ge © 2017-2018