ცოტნე გამსახურდიამ გუშინ ფეისბუქზე ასეთი პოსტი დადო:
– დღეს დამპატიჟეს რესტორანში. არ მიყვარს რესტორნები, კლუბები და ხალხმრავალი სუფრები, მაგრამ ხათრი ვერ გავუტეხე. ცხოვრებაში ჩემი დასალევიც დავლიე, გასაკეთებელიც გავიკეთე, და გასაკეთებელიც გავაკეთე, აწი სხვებმა გააკეთონ 😉
მაგრამ გაოცებული ვარ, ეს შობელძაღლი ქართველი მეღვინეები ამ დალოცვილი ქართული, ენდემური ყურძნისგან ასეთი ყლეობების ჩამოსხმას როგორ ახერხებენ? ?თან, განა ცოტა ღირდა? მინიმუმ – 40 ლარი ბოთლი!
რას შეედრება ჩემს მანავის მწვანეს, ჩინურს და გორულს, თავკვერს ჩინურის ჭაჭაზე დაყენებულს… მეღვინეობას ხომ არ მივჰყო ხელი, კაი ბიზნესი გამოვა ვითომ? არც ფასებს დავადებ ამათ მსგავსად მტაცებლურს 🙂)