არაჟანში ჩაშუშული ქათმის ხორცი

არაჟანში ჩაშუშული ქათმის ხორციინგრედიენტები:
მარილი და წიწაკა
არაჟანი – 300-400 გ
ტომატ-პასტა – 5 ს.კ
ფქვილი – 1 ს.კ
კარაქი – 2.5 ს.კ
ხახვი – 2 თავი
ქათამი – 1- 1.5 კგ
მწვანილი
მომზადების წესები:
ქათამი დავჭრათ პატარა ნაჭრებად. მოვაყაროთ მარილი, ფქვილი და დავბრაწოთ ორივე მხრიდან  კარაქში. შემდეგ დავაყაროთ ხახვი, დავასხათ ცოტა წყალი და დაბალ ცეცხლზე, თავდახურული ვშუშოთ.

საბოლოო მზაობამდე ცოტა ხნით ადრე, დავასხათ არაჟანი, ტომატი,  დავამატოთ წიწაკა და  გავაგრძელოთ შუშვა.

მზა კერძს მოვაყაროთ მწვანილი