კულინარიული ბლოგერი ხათუნა ნოზაძე სოცილაურ ქსელში „ხალადეცის“ რეცეპტს აზიარებს და წერს:
„სანდრო გიზიარებთ ხალადეცის საოცარ რეცეპტს, ჩვენ ღორის თავისგან არასდროს ვამზადებთ ლაბასხმულს ასე გამოდის ნაზი,ცხიმის გარეშე,მოკლედ საოცრება.. დაახლოებით 4 კილო გამოვიდა, ღორის 2 ცალი წინა კანჭი იმიტომ,რომ ნაკლებად ცხიმიანია და ცოტა ძვსლიცაა გამოხარშა 2ცალ თავ ხახვთან, ორი ცალი სტაფილოსთან და 1ჩ.კ შავ პილპილის მარცვალში. მერე ამოიღო დაჭრა,დაუმატა 10 კბილი ნიორი, ნიორი არ უნდა იკბინებოდეს, 1ჩ. კოვზი წითელი დაღერღილი წიწაკა,დაასხა გაწურული ბულიონი, კიდე ათუხთუხა ერთი საათი და ჩაასხა ფორმებში. ძალიან მსუბუქი და გემრიელია“.