„ანნა“ – ყველაზე ჰაეროვანი ნამცხვარი, რომელიც პირში დნება

„ანნა“ – ყველაზე ჰაეროვანი ნამცხვარი, რომელიც პირში დნებაუგემრიელესი რეცეპტი ეკა ხალვაშს ეკუთვნის.

ინგრედიენტები:

კვერცხის ცილა – 5 ცალი
შაქარი – 125 გრ
ნიგოზი – 150 გრ
ფქვილი – 50 გრ
მწიკვი მარილი
ინგრედიენტები ლიმონის კრემისთვის:
კვერცხის გული – 5 ცალი
შაქარი – 135 გრ
რძე – 750 მლ
სიმინდის სახამებელი – 60 გრ
ლიმონის წვენი – 40 მლ
ლიმონის ცედრა – 1 ჩკ
კარაქი – 200 გრ
ინგრედიენტები ალუბლის გულსართისთვის
გაყინული ალუბალი – 300 გრ
შაქარი – 30 გრ
ინგრედიენტები ტოპინგისთვის
ნაღები – 200 მლ
შაქრის ფხვნილი – 25 გრ